Archive for the ‘Blog related’ Category

Desi s-a trambitat atat de mult compatibilitatea nVidia cu Windows Vista, stim foarte bine ca marele producator de chipuri video are mari probleme atat de compatibilitate cat si de viteza. Avand in vedere insa ca totusi, ponderea sistemelor cu Windows Vista este undeva sub 5% din totalul calculatoarelor, ne intrebam ce Dzeu se intampla cu driverele pentru Windows XP, Windows XP MCE si Professional ? Is nVidia getting to be slow ? Daca ne uitam la pagina pt. seria 7, nu au mai updatat un driver oficial din 2 Noiembrie 2006. In schimb beta-uri ies saptamanal. Something’s fishy.

Anyway, in sfarsit au updatat UDA series (driverele pentru GeForce 2-7 series). Au ajuns la versiunea 94.24 WHQL, si se lauda cu PureVideo HD support si support chiar si pentru ultimul chip, GeForce 7200. Il puteti downloada de aici.

Well, asa cum era de asteptat, a venit ziua in care a poposit si pe serverul nostru un blogger. Sa fie intr-un ceas bun, si la cat mai multe news-uri ! O zi fara probleme va doresc in continuare !