Archive for the ‘News’ Category

O veste buna pentru gamerii romani. Pe data de 1 August 2008 a fost lansat ConsoleGames.ro – Cel mai mare portal al consolistilor din Romania. Forum, stiri, articole, jocuri online, concursuri, turnee. Este ceea ce isi doreste orice gamer pasionat. Sub deviza “By gamers for gamers” acest portal permite oricarui user sa posteze stiri, articole, review-uri, fiind in final premiat cu puncte, jocuri, accesorii pentru activitatea sa. Stim foarte bine cum in tarile “civilizate” gamingul inseamna 80% console si de-abia ce mai ramane i se acorda PC-ului. Avem cazuri celebre in care cunoscute titluri s-au vandut in cateva sute de mii pe PC si cateva milioane pe console, batand orice recorduri la vanzari. Le uram succes ! Ii puteti vizita aici.

Detinatorii romani ai consolelor de ultima generatie Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii lansate de Microsoft, Sony & Nintendo vor o schimbare. Ca si ceilalti membri cu drepturi depline ai Uniunii Europene, acestia vor sa beneficieze de serviciile pentru care au platit atunci cand au achizitionat consolele respective, precum si produsele sau serviciile legate de acestea. Dupa cum stiti, romanii nu au access la Xbox Live, PlayStation Store sau Virtual Console, fapt ce incalca drepturile oricarui cumparator, din orice tara ar fi, in special ca produsele respective sunt vandute in mod oficial in Romania.

Daca doriti ca pe viitor, ca orice membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, sa puteti beneficia de toate serviciile pentru care ati platit atunci cand ati achizitionat o consola pentru jocuri, nu ezitati sa sustineti aceasta initiativa, semnand petitia de la acest link. Mai multe detalii aici.

Dupa cum era de astepta, Nokia a lansat o versiune mult imbunatatita a telefonului N95, mai nou numita N95 8GB. Pe langa ecranul marit la 2.8″, bateria crescuta de la 950mAh la 1200mAh, memoria RAM crescuta de la 64 la 128MB RAM, 8GB integrati si multe alte imbunatatiri, putem spune ca N95 8GB este cel mai performant calculator de buzunar. Puteti citi review-ul complet aici.
Read the rest of this entry »

PC World tocmai a finalizat topul celor mai bune produse ale anului 2007. Mai multe detalii puteti gasi aici. Click read more pt. lista completa. 1. Google Apps Premier Edition 2. Intel Core 2 Duo 3. Nintendo Wii 4. Verizon FiOS 5. RIM Blackberry 8800 6. Parallels Desktop 7. Pioneer Elite 1080p PRO-FHD1 8. Infrant Technologies ReadyNAS NV 9. Apple Mac OS X 10.4 “Tiger” 10 . Adobe Premiere Elements 3
Read the rest of this entry »